Als je iemand blokkeert op Instagram, kunnen ze dan nog steeds je berichten zien?
Wanneer je een persoon blokkeert op Instagram, blijven hun rechtstreekse berichten toegankelijk. Hoewel de berichten intact blijven, kunnen jij en de geblokkeerde gebruiker...